Δίπλα σας πριν και μετά τη πώληση

Η εταιρία μας Monte Carlo Auto Parts (https://mcautoparts.gr / https://mcantallaktika.gr) εμπορεύεται μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων ΙΧ , 4x4 & επαγγελματικά.

Με τη δικής σας βοήθεια και αναγνώριση, κάθε μέρα εξελισσόμαστε και αναπτυσσόμαστε με αργά και σταθερά βήματα.

Είμαστε από τις λίγες εταιρίες – αν όχι η μόνη- που καταφέραμε να διαχωρίσουμε το μεταχειρισμένο ανταλλακτικό από το εμπόριο παλιοσίδερου και από το παλιατζίδικο.



Πως το καταφέρνουμε ?

Κάνουμε μόνο νόμιμες αγορές με όλα τα απαραίτητα παραστατικά που ο νόμος ορίζει μόνο από νόμιμες πηγές, είτε είναι εταιρίες είτε ιδιώτες.

Αποσυναρμολογούμε το αυτοκίνητο και ελέγχουμε τα εμπορεύσιμα ανταλλακτικά τα οποία καταγράφονται φωτογραφίζονται κοστολογούνται και τέλος αναρτιούνται στην ιστοσελίδα μας αλλά και στη εταιρική μας βάση.

20.000 Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά και λύνουμε καθημερινά νέα, με πραγματικό απόθεμα που ενημερώνεται αυτόματα και διατίθενται με εγγύηση σωστής λειτουργίας και σε ορισμένα είδη με γραπτή εγγύηση.

Ξεκίνα μία εύκολη και γρήγορη αναζήτηση

Κατά την επικοινωνία αντλούνται όλες οι χρήσιμες πληροφορίες για να πάρετε το σωστό ανταλλακτικό στη σωστή τιμή.

Πάντα κατά την ζήτηση ελέγχουμε τη διαθεσιμότητα ακόμα και για ανταλλακτικά που δεν έχουν ακόμα καταγραφεί – προβληθεί.

Καθημερινά ελέγχουμε και φροντίζουμε ώστε οι χώροι αποθήκευσης να είναι οι κατάλληλοι για να διατηρούμε τα ανταλλακτικά μας σε καλή κατάσταση, αλλά και  για να είναι εύκολα διαθέσιμα.

Είμαστε δίπλα στον επαγγελματία – ιδιώτη στην οποιαδήποτε δυσλειτουργία ενός ανταλλακτικού αντικαθιστώντας άμεσα (αν υπάρχει απόθεμα) ή επιστρέφοντας την αξία του ανταλλακτικού (πάντα στο μέτρο του δυνατού και νόμιμου).

Στην εταιρία μας εργάζονται προς το παρόν από 10 άτομα που με την εμπειρία τους, τον επαγγελματισμό και την καλύτερη διάθεσή είναι δίπλα σας σε όλα τα στάδια της συνεργασίας μας για την ολοκλήρωση της πώλησης και την εξυπηρέτησή σας.

Ένας συνάδελφος είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει….

2102843555 | 2102815622 | info@mcantallaktika.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο